Over EyeCare

over ons

Graag laten wij je kennis maken met EyeCare. EyeCare is een professioneel optiekbedrijf met meer dan 30 winkels in Nederland.

EyeCare stelt zich als doel de beste service, producten en diensten te bieden op het gebied van oogmode en oogzorg. Hiervoor houden wij nauw de nieuwste trends en innovaties in de gaten. Zo zijn de stijlvolle en moderne winkels voorzien van de nieuwste oogmeetapparatuur en de meest up to date collecties brilmonturen, zonnebrillen en contactlenzen. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie (mode)merken waaronder Ray-Ban, Oakley, Michael Kors en Prada. Uiteraard zijn deze merken slechts een greep uit ons assortiment en bieden wij veel meer.

EyeCare is tevens aangesloten bij de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven). Het NUVO kenmerk biedt belangrijke zekerheden die in samenwerking met de Consumentenbond tot stand zijn gekomen. Lees hier meer over deze zekerheden en over wat de NUVO voor je kan betekenen. Bekijk hier de 10 zekerheden van EyeCare!

 

 

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten